miércoles, 3 de febrero de 2010

MIRALL TRENCAT

Resseguirem Mirall Trencat, a través dels principals personatges femenins que apareixen a la peça: Teresa, Sofia, Maria i Armanda.És una proposta coral, en la qual viurem la trajectòria que inclou l’ascensió, i també la davallada de la figura de la Teresa Goday; del pas de la pobresa a un espai privilegiat, la casa, el jardí de Sant Gervasi i, en general, el viatge per una època agitada i tèrbola de la societat catalana.

En aquesta narració l’escenari, on tenen lloc les diferents accions, adquireix un valor de primer ordre i rep atributs de personatge. Per aquest motiu, nosaltres procurem situar a l’espectador en tots aquests llocs emblemàtics: al jardí, a l’habitació de la Teresa, a la teulada, a la cuina amb l’Armanda, a la sala de jocs, etc... el que volem és que el públic tingui la sensació d’estar immers en aquesta casa i en tots els seus racons.

La nostra proposta, també planteja (com ho fan els miralls trencats) mostrar petits fragment de vida; visions potser distorsionades dels llocs on ens movem i reflectir diferents cares dels personatges que interpretarem. A més, ens agrada treballar amb diferents llenguatges i registres. Per exemple, utilitzem titelles alhora de situar-nos en el món dels tres nens de la casa o ens recolzem en els objectes per explicar els personatges o les situacions que interpretem (el ventall, la branca del llac, l’agulla, etc).També ens servirà com a pretext per mostrar al públic jove el que va suposar viure en aquella època, així com, les diverses relacions que poden derivar en el nucli familiar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario